Tuesday, February 17, 2015

Kenapa pilih wanita petite? Rendah? Kecik molek? Hehee.. Check it out...

Siapa kata perempuan rendah tak menarik? Sebenarnya ramai lelaki kat luar sana tu suka perempuan yang rendah ini, atau boleh dikatakan kecil dan comel. Ada banyak sebab lelaki suka perempuan yang rendah ni. Tapi di sini saya senaraikan 10 sebab utama lelaki suka perempuan yang tak tinggi untuk dijadikan pasangan. Jadi perempuan-perempuan dan wanita-wanita comel kat luar sana, berbanggalah dengan diri anda. Yeay !!!!



1. Mereka Comel dan Seksi

Tak dinafikan perempuan rendah ini comel. Lagi-lagi kalau mereka marah dan dikacau....

    “Marry someone who looks sexy when disappointed” - Modern Family's Phil Dumphy and his Phil’s-osophy

2. Mereka kelihatan Muda Dari Umur Sebenar Mereka

Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa muda....

3. Mereka Mudah Mendapatkan Pakaian

Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Silap-silap boleh shopping kat area pakaian kanak-kanak tau...

4. Mereka Akan Kekal Dengan Pasangannya

Bukti menunjukkan orang rendah setia pada cintanya. Setuju?

5. Jimat Duit Untuk Makanan

Bukan berjimat cermat ye, tapi memang terbukti orang yang kecil tak makan banyak. Jadi jimat la kan?


6. Rasa Comel Bila Cium Gadis Rendah

Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan tu menjingkit kaki. Ops ini untuk suami isteri je ye. Yang belum berkahwin, sila dapatkan lesen dulu...

7. Mereka Selalu Jimat Masa (Juga)

Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

8. Mereka Boleh Pakai High Heels

Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan? Perempuan rendah takde masalah, boleh pakai High Heels dengan confident....

9. Mereka Senang Didukung (Amboi)

Mereka ni ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka....

10. Mereka Sangat Awesome Untuk Dipeluk...

Suami senang peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi....



SUMBER : magicalips.com

1 comment:

Anonymous said...

[http://www.louis-vuittin-replica.us.com louis vuitton bags] louis vuitton monogram keepall 60 bag Cheap Louis Vuitton Outlet Online Replica Store louis vuitton replica grade aaa [url=http://www.replica-louis-vuittin.us.com]Louis Vuitton cheap[/url] discount louis vuitton belt,louis vuitton handbag style list
[url=http://www.cheap-louis-vuittin.us.com]cheap Louis Vuitton[/url] louis vuitton replica shoes Cheap Louis Vuitton Outlet Online Replica Store duffle bag louis vuitton sale
outlet replica louis vuitton bags cheap louis vuitton shoes pictures outlet replica louis vuitton bags cheap louis vuitton replica prices [url=http://www.louis-vuittin-outlets.us.com]outlet cheap louis vuitton bags[/url] discount louis vuitton totes images of new year 2014

Tuesday, February 17, 2015

Kenapa pilih wanita petite? Rendah? Kecik molek? Hehee.. Check it out...

Siapa kata perempuan rendah tak menarik? Sebenarnya ramai lelaki kat luar sana tu suka perempuan yang rendah ini, atau boleh dikatakan kecil dan comel. Ada banyak sebab lelaki suka perempuan yang rendah ni. Tapi di sini saya senaraikan 10 sebab utama lelaki suka perempuan yang tak tinggi untuk dijadikan pasangan. Jadi perempuan-perempuan dan wanita-wanita comel kat luar sana, berbanggalah dengan diri anda. Yeay !!!!



1. Mereka Comel dan Seksi

Tak dinafikan perempuan rendah ini comel. Lagi-lagi kalau mereka marah dan dikacau....

    “Marry someone who looks sexy when disappointed” - Modern Family's Phil Dumphy and his Phil’s-osophy

2. Mereka kelihatan Muda Dari Umur Sebenar Mereka

Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa muda....

3. Mereka Mudah Mendapatkan Pakaian

Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Silap-silap boleh shopping kat area pakaian kanak-kanak tau...

4. Mereka Akan Kekal Dengan Pasangannya

Bukti menunjukkan orang rendah setia pada cintanya. Setuju?

5. Jimat Duit Untuk Makanan

Bukan berjimat cermat ye, tapi memang terbukti orang yang kecil tak makan banyak. Jadi jimat la kan?


6. Rasa Comel Bila Cium Gadis Rendah

Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan tu menjingkit kaki. Ops ini untuk suami isteri je ye. Yang belum berkahwin, sila dapatkan lesen dulu...

7. Mereka Selalu Jimat Masa (Juga)

Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

8. Mereka Boleh Pakai High Heels

Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan? Perempuan rendah takde masalah, boleh pakai High Heels dengan confident....

9. Mereka Senang Didukung (Amboi)

Mereka ni ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka....

10. Mereka Sangat Awesome Untuk Dipeluk...

Suami senang peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi....



SUMBER : magicalips.com

1 comment:

Anonymous said...

[http://www.louis-vuittin-replica.us.com louis vuitton bags] louis vuitton monogram keepall 60 bag Cheap Louis Vuitton Outlet Online Replica Store louis vuitton replica grade aaa [url=http://www.replica-louis-vuittin.us.com]Louis Vuitton cheap[/url] discount louis vuitton belt,louis vuitton handbag style list
[url=http://www.cheap-louis-vuittin.us.com]cheap Louis Vuitton[/url] louis vuitton replica shoes Cheap Louis Vuitton Outlet Online Replica Store duffle bag louis vuitton sale
outlet replica louis vuitton bags cheap louis vuitton shoes pictures outlet replica louis vuitton bags cheap louis vuitton replica prices [url=http://www.louis-vuittin-outlets.us.com]outlet cheap louis vuitton bags[/url] discount louis vuitton totes images of new year 2014