Friday, March 6, 2009

APE CETE NI...

sepatutnye arini ibu n my adek2 datang KL ikot aboh..
famili day..
emm...
aku baru nk join tp pagi td dapat berita yang mrk x jadi..
err...hahahaha...
sebab bos besar esso dari holland dtg buat checking..
kekekeke... nk check ape??
xtahu la aku.. bkn hal aku pon..
sebut pasal checking,,,
ak geram btol la kolej nk buat spot check bilik.
dah tu kopem la ak kene nnt..
ak x reg ape2 pon harta aku dalam tu..
laptop, chagers, printer, iron, arrgghh!! tapi ak bawak je iron tu,, aku x pakai pon.. aku bawak sbb stnby kot2 aku kene kuar daerah,,hahahaha,,,
dah bile brg2 tu xde stiker dia, kopem kene jadikan ade..
nk jadikan ade kene la beli,,
nak beli kene ade duit...
tp duit aku bkn utk beli mnde2 tu pon..
ggrrr... patu nk buat spotcheck2 plk,,
patu nk duit..
witwee!!!!!

1 comment:

midori12 said...

weh..bukan dr holland laa..dari amerika..

Friday, March 6, 2009

APE CETE NI...

sepatutnye arini ibu n my adek2 datang KL ikot aboh..
famili day..
emm...
aku baru nk join tp pagi td dapat berita yang mrk x jadi..
err...hahahaha...
sebab bos besar esso dari holland dtg buat checking..
kekekeke... nk check ape??
xtahu la aku.. bkn hal aku pon..
sebut pasal checking,,,
ak geram btol la kolej nk buat spot check bilik.
dah tu kopem la ak kene nnt..
ak x reg ape2 pon harta aku dalam tu..
laptop, chagers, printer, iron, arrgghh!! tapi ak bawak je iron tu,, aku x pakai pon.. aku bawak sbb stnby kot2 aku kene kuar daerah,,hahahaha,,,
dah bile brg2 tu xde stiker dia, kopem kene jadikan ade..
nk jadikan ade kene la beli,,
nak beli kene ade duit...
tp duit aku bkn utk beli mnde2 tu pon..
ggrrr... patu nk buat spotcheck2 plk,,
patu nk duit..
witwee!!!!!

1 comment:

midori12 said...

weh..bukan dr holland laa..dari amerika..