Saturday, March 28, 2009

earth hour vs besday etong..

tq 4 my frens sbb dh susah2 wat suprise party kat aku... x sangka langsung dlm gelap2 'earth hour' pon jadi.. dekat court kk5 plk tu..tq..tq...
kire earth hour tahun ni mmg best! besday aku pon disambut dlm suasana earth hour...
hanya ade lilin....
doa selamat dibacakan oleh mijie... hehehe.. thanx.. calitan pertama kat muke aku di buat oleh asrul... jht! pastu diikuti oleh setiap sorang ... anim, mekla, sipi... dah jadi penyamaran dah,,, huhuhu... suapan pertama oleh sipi n mijie lagi sekali sapu muke aku ngan coklat! ggrrrr....
paling lucu bile mata aku ditutup n aku ditipu bulat2 oleh rumet! nk g 12th konon... tinggal aku dlm gelap... dah la baru tgk clip seram,, mmg aku takot! mata aku ditutup n aku x tau mane dorang bawak aku,, byk longkang la, ape la..buke mate rupenye kat court kk5.. ade kek cklat yg sweet sangat tulis 'happy birthday 22 etong...' n ade kawan kawan keliling kek n aku... terharu !
aku x tau ni idea n usaha sape .. anyway thanx u so much n love u guys!!!!


1 comment:

midori12 said...

NOK KEK COKLAT...

Saturday, March 28, 2009

earth hour vs besday etong..

tq 4 my frens sbb dh susah2 wat suprise party kat aku... x sangka langsung dlm gelap2 'earth hour' pon jadi.. dekat court kk5 plk tu..tq..tq...
kire earth hour tahun ni mmg best! besday aku pon disambut dlm suasana earth hour...
hanya ade lilin....
doa selamat dibacakan oleh mijie... hehehe.. thanx.. calitan pertama kat muke aku di buat oleh asrul... jht! pastu diikuti oleh setiap sorang ... anim, mekla, sipi... dah jadi penyamaran dah,,, huhuhu... suapan pertama oleh sipi n mijie lagi sekali sapu muke aku ngan coklat! ggrrrr....
paling lucu bile mata aku ditutup n aku ditipu bulat2 oleh rumet! nk g 12th konon... tinggal aku dlm gelap... dah la baru tgk clip seram,, mmg aku takot! mata aku ditutup n aku x tau mane dorang bawak aku,, byk longkang la, ape la..buke mate rupenye kat court kk5.. ade kek cklat yg sweet sangat tulis 'happy birthday 22 etong...' n ade kawan kawan keliling kek n aku... terharu !
aku x tau ni idea n usaha sape .. anyway thanx u so much n love u guys!!!!


1 comment:

midori12 said...

NOK KEK COKLAT...