Monday, January 17, 2011

30hari dalam sebulan

masa yang terhad teramat.
sebulan ada 4 minggu la lebih kurang. Mr.D biasa ke laut at least 2 minggu. baki ada 2 minggu lagi. dan biasanya lepas balik ke darat, mr.D akan ke Kuala Lumpur pulak untuk kerjanya lagi, urusan lain klu ada and kursus la kalau perlu. hanya akan balik ke Kemaman bila kerja dah setel atau kena ke laut lagi. so, masa untuk saya amatlah terhad. kan? kan? kan?

kenapa la baru saya tersedar mende ni. rupanya dalam tempoh 30 hari atau sebulan tu, jarang jarang saya bersama mr.D. rupanya sama macam zaman tak kawen. hahahaha. lawak ke?

SERONOK tau tak.
walaupun mr.D kat laut, tapi dia sentiasa seperti disisi.

dan saya terpaksa on facebook 24jam sebab mr.D hanya akan contact saya melalui laman SOsial itu. grr.. kalau saya on fecebook saya akan gatal tangan nak meng'itu' 'ini'.... kalau boleh saya nk elak tapi selama mr.D dilaut, saya on.on.on. :(

2 comments:

keryoki said...

hehehe...sweet la datul :P

Anonymous said...

sweet tweet. ade ke sweet kena tinggal..

Monday, January 17, 2011

30hari dalam sebulan

masa yang terhad teramat.
sebulan ada 4 minggu la lebih kurang. Mr.D biasa ke laut at least 2 minggu. baki ada 2 minggu lagi. dan biasanya lepas balik ke darat, mr.D akan ke Kuala Lumpur pulak untuk kerjanya lagi, urusan lain klu ada and kursus la kalau perlu. hanya akan balik ke Kemaman bila kerja dah setel atau kena ke laut lagi. so, masa untuk saya amatlah terhad. kan? kan? kan?

kenapa la baru saya tersedar mende ni. rupanya dalam tempoh 30 hari atau sebulan tu, jarang jarang saya bersama mr.D. rupanya sama macam zaman tak kawen. hahahaha. lawak ke?

SERONOK tau tak.
walaupun mr.D kat laut, tapi dia sentiasa seperti disisi.

dan saya terpaksa on facebook 24jam sebab mr.D hanya akan contact saya melalui laman SOsial itu. grr.. kalau saya on fecebook saya akan gatal tangan nak meng'itu' 'ini'.... kalau boleh saya nk elak tapi selama mr.D dilaut, saya on.on.on. :(

2 comments:

keryoki said...

hehehe...sweet la datul :P

Anonymous said...

sweet tweet. ade ke sweet kena tinggal..