Thursday, January 6, 2011

nak jumpa stap jap.

kenapa hari ni saya rasa sedih?
ini semua pasal syikin yang cerita mende sedih.
kenapa saya baca yang sedih pulak?
sebab 'i foloooo'

tapi seyes, saya rasa kalau saya pergi kompleks, mesti dah tak ada sapa sapa kan? biasanya lepas tauliah ni, sekali sekala pegi komplek, ada jugak kelibat stap warren...

kenapa asyik stap warren je? yang lain pun ada jugak pencen, tukar unit, merajuk, hehe... reka reka.... sebab dari junior lagi stail stap warren tu menarik perhatian. dia macam papa. macam ayah saya. lawak dia, cerita dia, anddddddd banyak yang dia tolong saya. last saya jumpa stap warren masa nak ambik cek claim hari itu. and dia sambut dengan senjata m16 kayu tu... harap dapat jumpa lagi dengan dia.

rasa nak fly g KL jap...
kalau lah mr.D ada, saya paksa dia bawak saya g KL. tapi mr.D tak ada!!! pegi bertugas demi masa depan yang bahagia. hehehe...

3 comments:

keryoki said...

hehehe..hope someday we will meet again as intake 29

ummi kalthum binti mohamad said...

saya sokong..

ieja said...

sy pon sokong....

Thursday, January 6, 2011

nak jumpa stap jap.

kenapa hari ni saya rasa sedih?
ini semua pasal syikin yang cerita mende sedih.
kenapa saya baca yang sedih pulak?
sebab 'i foloooo'

tapi seyes, saya rasa kalau saya pergi kompleks, mesti dah tak ada sapa sapa kan? biasanya lepas tauliah ni, sekali sekala pegi komplek, ada jugak kelibat stap warren...

kenapa asyik stap warren je? yang lain pun ada jugak pencen, tukar unit, merajuk, hehe... reka reka.... sebab dari junior lagi stail stap warren tu menarik perhatian. dia macam papa. macam ayah saya. lawak dia, cerita dia, anddddddd banyak yang dia tolong saya. last saya jumpa stap warren masa nak ambik cek claim hari itu. and dia sambut dengan senjata m16 kayu tu... harap dapat jumpa lagi dengan dia.

rasa nak fly g KL jap...
kalau lah mr.D ada, saya paksa dia bawak saya g KL. tapi mr.D tak ada!!! pegi bertugas demi masa depan yang bahagia. hehehe...

3 comments:

keryoki said...

hehehe..hope someday we will meet again as intake 29

ummi kalthum binti mohamad said...

saya sokong..

ieja said...

sy pon sokong....