Tuesday, March 24, 2009

hampa...

baru balik dari kelas.. td dear call aku tapi aku x sempat jawab... sedehnye! time dear call tu dr.rusmadi tgh byk cakap... tp mase tu mmg pikiran aku melayang ingat kat dear... sbb dr.rusmadi tgh cete asal GPS..dear slalu gak cete pasal gps kat aku.. hahaha... cian dr.rusmadi dapat student yg x fokus,, errr,,, sori dear,,, lari fokus je,,, jap je tapi,,,
dear,,, dear,,,nape la call time ade klas,, mcm la dear x tahu jadual eija,, ke mmg telefon tu free time tu je? frustnye rase,,,, dah 4 ari dear g, baru arini dapat call tapi x jawab... tensennye!
dear, eija ade test esok,, 2 paper lak tu,,, macam x sempat je nk studi ni.. mcmn ni dear....
esok plk ade rokol,,, tensennye rase,,,
mental r gini!
dear, klu free, call semula tau.. eija tggu,,






tomydear: iloveyousomuch!

1 comment:

midori12 said...

weh,aku tag mu..tgk blog aku

Tuesday, March 24, 2009

hampa...

baru balik dari kelas.. td dear call aku tapi aku x sempat jawab... sedehnye! time dear call tu dr.rusmadi tgh byk cakap... tp mase tu mmg pikiran aku melayang ingat kat dear... sbb dr.rusmadi tgh cete asal GPS..dear slalu gak cete pasal gps kat aku.. hahaha... cian dr.rusmadi dapat student yg x fokus,, errr,,, sori dear,,, lari fokus je,,, jap je tapi,,,
dear,,, dear,,,nape la call time ade klas,, mcm la dear x tahu jadual eija,, ke mmg telefon tu free time tu je? frustnye rase,,,, dah 4 ari dear g, baru arini dapat call tapi x jawab... tensennye!
dear, eija ade test esok,, 2 paper lak tu,,, macam x sempat je nk studi ni.. mcmn ni dear....
esok plk ade rokol,,, tensennye rase,,,
mental r gini!
dear, klu free, call semula tau.. eija tggu,,






tomydear: iloveyousomuch!

1 comment:

midori12 said...

weh,aku tag mu..tgk blog aku