Wednesday, March 25, 2009

soklan mende la gini,,,

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan

1. bekalan femes amous utk sepanjang tahun setiap tahun
2. kondominium,, xde sape mampu bg kat aku pnye
3. koleksi novel alaf21 yg aku x pnah bace
4. psp.. xtau knp aku nk ni,, padahal aku x suke main game pon
5. cash money rm87 juta.. hehehhe... mimpi pon x mampu..

Alasan terhadap pilihan tersebut

1. aku suke mkan la,,
2. ntah dari sekolah lagi aku nk duk tingkat paling atas..
3. sbb aku suke bace sambil makan cookies
4. ntah,, nmpak macam best
5. sbb aku boleh dapat sme yg aku nk di atas dgn senang...

5 Impresi terhadap orang yang di minati:

1. sopan
2. penyabar..
3. cool
4. :)
5. :)

5 perkara hebat yang pernah dilakukan:

1. aku rase hebat bile aku bjaya balik dari annual camp 2008 dgn selamatnye walaupun ibu kate aku macam hantu dah.. huhuhu..
2. bile aku makan makanan peberet aku tanpa henti selama beberape jam depan tv.. mkn nasik tuu...
3. panjat gate skolah mase form 6 dgn unifom prefect...
4. mase aku g nembak kat kem asahan.. antara kadet yg tbaik jgk kot.. hehehe..
5. mase aku jd mc kat phimpunan n mic stand jatuh n aku panggil pengetua dgn name dia je dgn muke x besalah... sume org sedar n aku jadi semakin glemer.. hahahaha

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi.)

1. orang orang baik ( x nyusahkan orang lain, bangsa, agama dan negara..hahaha)
2. transpot ( aku suke jalan2....)
3. henfon (kadang2 jd hampeh gak bile edie ade kat laut..)
4. laptop aku ni ( tp kadang2 wat hal gak...)
5. makanan (c0klat, budu, eskem, bubur mcd,laksa penang, tom yam....)

5 perkara yang dibenci:

1. tgk orang yg hipokrit, mngada2, blagak bagos, buat2 baik, dia je yg btol, org lain salah.
2. tunggu orang walaupon kadang2 aku pon ditunggu,, hehehe
3. mula2 ingat pastu tetibe jadi tak ingat.. rase nk tarik rambut sendiri je
4. sakit.. kene makan ubat,,, aku x suke ubat,,
5. pempuan yg pakai tudung tapi pakai baju nmpak bahu...bongoknye

5 orang yang nak di tag:

1. tatauw,,,,,,,,


2 comments:

midori12 said...

mwahahaha!!!

midori12 said...

aku tagged mu agi..jwb ar!

Wednesday, March 25, 2009

soklan mende la gini,,,

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan

1. bekalan femes amous utk sepanjang tahun setiap tahun
2. kondominium,, xde sape mampu bg kat aku pnye
3. koleksi novel alaf21 yg aku x pnah bace
4. psp.. xtau knp aku nk ni,, padahal aku x suke main game pon
5. cash money rm87 juta.. hehehhe... mimpi pon x mampu..

Alasan terhadap pilihan tersebut

1. aku suke mkan la,,
2. ntah dari sekolah lagi aku nk duk tingkat paling atas..
3. sbb aku suke bace sambil makan cookies
4. ntah,, nmpak macam best
5. sbb aku boleh dapat sme yg aku nk di atas dgn senang...

5 Impresi terhadap orang yang di minati:

1. sopan
2. penyabar..
3. cool
4. :)
5. :)

5 perkara hebat yang pernah dilakukan:

1. aku rase hebat bile aku bjaya balik dari annual camp 2008 dgn selamatnye walaupun ibu kate aku macam hantu dah.. huhuhu..
2. bile aku makan makanan peberet aku tanpa henti selama beberape jam depan tv.. mkn nasik tuu...
3. panjat gate skolah mase form 6 dgn unifom prefect...
4. mase aku g nembak kat kem asahan.. antara kadet yg tbaik jgk kot.. hehehe..
5. mase aku jd mc kat phimpunan n mic stand jatuh n aku panggil pengetua dgn name dia je dgn muke x besalah... sume org sedar n aku jadi semakin glemer.. hahahaha

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi.)

1. orang orang baik ( x nyusahkan orang lain, bangsa, agama dan negara..hahaha)
2. transpot ( aku suke jalan2....)
3. henfon (kadang2 jd hampeh gak bile edie ade kat laut..)
4. laptop aku ni ( tp kadang2 wat hal gak...)
5. makanan (c0klat, budu, eskem, bubur mcd,laksa penang, tom yam....)

5 perkara yang dibenci:

1. tgk orang yg hipokrit, mngada2, blagak bagos, buat2 baik, dia je yg btol, org lain salah.
2. tunggu orang walaupon kadang2 aku pon ditunggu,, hehehe
3. mula2 ingat pastu tetibe jadi tak ingat.. rase nk tarik rambut sendiri je
4. sakit.. kene makan ubat,,, aku x suke ubat,,
5. pempuan yg pakai tudung tapi pakai baju nmpak bahu...bongoknye

5 orang yang nak di tag:

1. tatauw,,,,,,,,


2 comments:

midori12 said...

mwahahaha!!!

midori12 said...

aku tagged mu agi..jwb ar!