Tuesday, March 23, 2010

entri sia sia. bengap.

sia sia aku rushing hari ni siap maki maki jugak sepatah dua kata dekat bas jalan satu yang sampai ke sudah tak lalu depan kolej. sampai sampai je kelas batal. sape tak bengang kan. nak pulak masa tu tengah cakap telefon dengan cd yang saje buat aku rasa geram. oklah kelas batal tu satu hal la.. aku pun terpikir la knp member tak bagitahu pulak kelas batal kan. rupanya dia lagi lewat dari aku. so aku pon pergi la ke bustop semula. kenapa? sebab aku dah blurr sangat mulut bercakap telefon, cd ntah ape masalah taknak letak pulak. sampai je aku kat bustop terpikir apa ke bodo sangat aku nak balik kolej semula. berat berat aku pikul cutest ni? so aku pon pergi la ke zaba. cd tetap taknak letak telefon walaupun dalam library. cakap punya cakap akhirnya cd penat kot, aku pon boleh la layan fb jap. eh aku buat la kerja jap. lama la jugak. lepas tu aku pergi la makan dengan su ling. makan punya makan, campur berbincang serba sikit pasal eksiden depan kolej 3 tu dan bila dah kenyang kitorang balik lah. lepas tu bas pun sampai. dengan tak rasa apa apa curiga, aku pun naik la bas bergegar tu ke kolej. sampai kolej, aku pon bukak la cutest. opppss... aku terperasan sesuatu.. memori kad camera aku dah xde.. aiseyyyy... tunggeng back pack pun takde. sah sah la jatuh kat library tadi. serta merta aku contact rizal sebab dia duk sebelah aku kot boleh tolong tengok manalah tahu jatuh kat bawah meja ke. rupanya dia pun terbisik2 "aku dalam kelas" huuuuuuuuuuuuuuu! lepas tu dia msg kenapa. aku cakap la kat dia. pastu dia cakap yg juf ada kat situ. aku pon kerahkan tenaga juf cari mmc aku tu.. dia tak jumpa. zarifah pon tak jumpa. aku rasa kena aku cari jugak baru puas hati ni. gila lagi 5 minit library nak tutup. nak taknak kena esok la jugak. gambar dalam tu! gambar!!
ok. motif entri ni ialah aku nak bgtahu memori kad aku hilang!! (kecoh je) gambar tu belum di copy atau di save dlm mana2 file pon. nak uplod dalam fb lagi la belum... sedih sedih.. tapi takpe, esok aku sendiri yang pergi cari ikot setiap langkah gemalai aku kat library tu. harap harap jumpa...

No comments:

Tuesday, March 23, 2010

entri sia sia. bengap.

sia sia aku rushing hari ni siap maki maki jugak sepatah dua kata dekat bas jalan satu yang sampai ke sudah tak lalu depan kolej. sampai sampai je kelas batal. sape tak bengang kan. nak pulak masa tu tengah cakap telefon dengan cd yang saje buat aku rasa geram. oklah kelas batal tu satu hal la.. aku pun terpikir la knp member tak bagitahu pulak kelas batal kan. rupanya dia lagi lewat dari aku. so aku pon pergi la ke bustop semula. kenapa? sebab aku dah blurr sangat mulut bercakap telefon, cd ntah ape masalah taknak letak pulak. sampai je aku kat bustop terpikir apa ke bodo sangat aku nak balik kolej semula. berat berat aku pikul cutest ni? so aku pon pergi la ke zaba. cd tetap taknak letak telefon walaupun dalam library. cakap punya cakap akhirnya cd penat kot, aku pon boleh la layan fb jap. eh aku buat la kerja jap. lama la jugak. lepas tu aku pergi la makan dengan su ling. makan punya makan, campur berbincang serba sikit pasal eksiden depan kolej 3 tu dan bila dah kenyang kitorang balik lah. lepas tu bas pun sampai. dengan tak rasa apa apa curiga, aku pun naik la bas bergegar tu ke kolej. sampai kolej, aku pon bukak la cutest. opppss... aku terperasan sesuatu.. memori kad camera aku dah xde.. aiseyyyy... tunggeng back pack pun takde. sah sah la jatuh kat library tadi. serta merta aku contact rizal sebab dia duk sebelah aku kot boleh tolong tengok manalah tahu jatuh kat bawah meja ke. rupanya dia pun terbisik2 "aku dalam kelas" huuuuuuuuuuuuuuu! lepas tu dia msg kenapa. aku cakap la kat dia. pastu dia cakap yg juf ada kat situ. aku pon kerahkan tenaga juf cari mmc aku tu.. dia tak jumpa. zarifah pon tak jumpa. aku rasa kena aku cari jugak baru puas hati ni. gila lagi 5 minit library nak tutup. nak taknak kena esok la jugak. gambar dalam tu! gambar!!
ok. motif entri ni ialah aku nak bgtahu memori kad aku hilang!! (kecoh je) gambar tu belum di copy atau di save dlm mana2 file pon. nak uplod dalam fb lagi la belum... sedih sedih.. tapi takpe, esok aku sendiri yang pergi cari ikot setiap langkah gemalai aku kat library tu. harap harap jumpa...

No comments: